GSV’38 1 wint ruim van Groessen.

GSV’38 1 weer drie punten van Groessen

Na drie nederlagen was het nu weer eens genieten van GSV’38. Veel supporters waren naar Angerlo voor het Halfvasten maar op de Does viel zeker wat te beleven. De eerste 20 minuten waren voor GSV en drie opgelegde kansen voor Ruud bleven onbenut. GSV kwam toch aan de leiding (1-0) door een fanatiek spelende Sven die vaak bij vele aanvallen was betrokken.

Hiermee was de koek van het eerste deel nog niet op want Ruud had vlak voor rust de 2-0 kunnen maken. Na rust was het jonkie Yorick de na een prima aanval over links de 2-0 in schoot. 5 minuten hierna stond de stand alweer 2-1 want een terugspringende bal viel precies goed voor een Groessens been en de speler schoot mooi de aansluiting in de touwen (2-1). Binnen 2 minuten was het Delano die nu aan de beurt was want we hadden hem nog weinig gezien. Hij bracht via een pass van Ruud GSV weer op een marge van twee (3-1). Groessen probeerde met wat wissels en fysieke druk nog wat te forceren. Nadat de bal via de lat terug in het speelveld kwam kreeg Groessen toch weer de aansluiting (3-2). GSV moest weer aan de bak en invaller Menno bracht Delano in stelling.

Hij weet wel hoe de slagroom op de taart moet ondanks zijn bloedende vingers. Een speler van Groessen was hem flink op de hand gaan staan. Niet veel later kreeg hij weer de bal via Ruud en Menno waarmee hij met de 5-2 de keeper van Groessen het nakijken liet. Een mooie overwinning en zeker niet onverdiend.

Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.