GSV’38 1 wint met 3-0 van SDZZ

Op het zonovergoten sportpark was het voor beide teams hard werken. In het eerste deel was het eenrichtingsverkeer op het doel van de bezoekers maar de wedstrijdbal , geschonken door Stolwijk Kelderman, wilde maar niet in het net.
Slordigheid van de GSV spitsen en goed keeperswerk van de SDZZ goalie waren daar de oorzaak van. Na een half uur was het Siebe die, uit een prima aanval en strakke voorzet van Delano, de 1-0 in het net schoot. Wachten was het om de meer maar het tweede doelpunt wilde maar niet vallen. Na rust kwamen er verse krachten aan de zijde van SDZZ en zowaar kwamen er goede kansen.
Ook Rutger stond prima te keepen en voorkwam de gelijkmaker. GSV nam gas terug en dat bood kansen voor de bezoekers die de wedstrijd van donderdag ook nog in de benen hadden. Uit drie goede counters wist SDZZ niet te scoren maar nadat weer Siebe, nu op aangeven van Sven, de 2-0 inschoot was het gebeurd.
SDZZ probeerde dapper en bijna nog succes maar vlak voor tijd wist invaller Menno jonkie Quin te bedienen en hij bracht de 3-0 op het bord.

Klik hier voor een mooie foto impressie van deze wedstrijd.