GSV’38 1 pakt nu wel de punten, update met foto’s.

GSV’38 trad verrassend aan in een andere samenstelling kennelijk om eens wat anders te spelen. De eerste tien minuten waren niet geweldig maar in ieder geval belovender. De thuisploeg had nog geen kans gehad maar werd geholpen door een veel te zachte terugspeelbal op de keeper. De spits wist wel raad met dit cadeau en bracht SDZZ op voorsprong. Niet veel later had de thuisploeg met 10 man moeten staan maar de, later, veelbesproken arbiter gaf slechts geel. Zowel SDZZ als GSV kregen kansen maar het bleef 1-0 als ruststand. Na rust moest het dan maar gebeuren en Bob den Hartog schoot vanaf de 16 de gelijkmaker binnen. GSV kwam meer voor de goal van SDZZ en zag een 100% terecht doelpunt afgevlagd.

Veel gemopper hieroveren een gevoel van onrecht. Niet veel later was het Sven die hard de bal achter de keeper wist te werken en GSV op voorsprong 1-2.

SDZZ probeerde van alles om het GSV doel te vinden maar gelukkig voor de bezoekers stuiterde de bal onderkant lat het veld weer in en werden er kansen gemist. De uitvallen van GSV waren net zo gevaarlijk maar niet scherp genoeg om de deur definitief dicht te gooien. Eerste punten zijn aan boord en dit smaakt naar meer.
Klik hier voor een foto impressie van Dirk van der Veen.