GSV’38 1 pakt drie punten uit zwaarbevochten partij, GSV’38 2 wint bij OBW. (update foto’s)

GSV’38 pakt uit moeizame partij drie punten

GSV’38 heeft de eerste thuiswedstrijd gewonnen hoewel het moeizaam ging. GSV begon matig en na 7 minuten lag de bal al in het net bij de GSV keeper Micha. Het wachten was op de 0-2 maar door een prima redding van Micha bleef het 0-1. Geleidelijk aan kreeg GSV meer grip op de partij en er kwamen kansen. Dylano had iets te veel tijd nodig anders was het gelijk geweest. Doordat de keeper van Angeren een uittrap matig nam was Dylano scherp en wist slim de gelijkmaker in te schieten. Niet veel later bracht Koen de voorsprong op het bord 2-1. GSV kwam na rust slecht uit de kleedkamer want binnen 2 minuten was de stand al weer gelijk. Angeren kwam fysiek ruig opzetten en de verdedigers van GSV moesten flink aan de bak. De uitvallen van GSV waren gevaarlijk en toch wist Koen handig de verdedigers van Angeren te omzeilen en bracht GSV weer aan de leiding.
Kort hierna viel Bryan na een kopduel ongelukkig op zijn rug en bleef stil liggen. Zorgelijk werd direct de ambulance ingeroepen en deze kwam het veld op rijden. Bryan werd in de ambulance gecheckt en gelukkig viel het mee maar de schrik zat er wel in. Na een oponthoud van bijna een half uur werd het spel weer hervat en GSV wist stand te houden. Invaller Menno kreeg vlak voor tijd een mooie pass van de 16 jarige Yorrick en vrij voor doel schoot hij naast. GSV was blij toen eindelijk het laatste fluitsignaal klonk.

Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.
Klik hier voor een foto impressie van de “pupillen v/d week”.

 

GSV’38 2 wint uitwedstrijd met 1-3

Op het kunstgras van OBW was het na 8 minuten al raak toen Ton een goede kopbal via het kunstgras het doel in te koppen. GSV had de wedstrijd onder controle en Chiel wist de scoren te verdubbelen. Direct na rust scoorde OBW tegen en het werd spannend. Vaak werd de lange bal gehanteerd en edelsmid Ed van Mierlo moet bij enkele spelers nog wat bijslijpen en wat slimheid meegeven. Het werd namelijk in het tweede deel onrustig en Jelle hielp het team er door heen. Michiel had het slot al op de deur kunnen gooien maar zijn vizier stond niet scherp. Vlak voor tijd lukte het hem wel en wist hij de bal over de uitkomende keeper van OBW te wippen waarmee de drie punten mee naar Giesbeek konden.