GSV’38 1 pakt belangrijke punten uit Arnhem

Het eerste onder leiding van trainer Wim volle winst uit Arnhem meegenomen. Het leek een zakelijke overwinning maar toch waren de eerste 20 minuten voor Arnhemia. Branco krijgt, na een lange blessure, zijn ritme weer terug en wist de 0-1 te maken maar niet veel later was het Arnhemia die de stand gelijk trokken. Nog voor rust waren het de jonkies Sven en Yorick die de 1-3 wisten te scoren. Na de break was het Sven, Branco en weer Sven (met een hattrick) die de eindstand op 1-6 brachten. Hiermee schoof GSV’38 naar de 3e plek op de ranglijst en moet het zondag opnemen tegen HC’03 om periodetitel veilig te stellen. Een gelijkspel is voldoende. We zien elkaar zondag op sportpark de Does om het mee te maken.