GSV’38 1 doet zichzelf te kort

In het eerste deel kwam ONA uit Wageningen op een 0-1 voorsprong doordat de bal uit een vrije trap werd doorgekopt en vervolgens achter keeper Micha werd gewerkt. Daarvoor had GSV goede mogelijkheden maar de keeper van ONA was, niet alleen in het eerste deel, een sta in de weg. Na rust kwam GSV beter voor de dag en liet het publiek genieten van de spanning. Volop druk op de goal van ONA maar het duurde tot de 64e minuut toen Menno na een prima aanval de gelijkmaker wist te scoren.

Keeper had, naast een engeltje op lat, nu misschien last van de zon maar het doelpunt was bijzonder. Hiervoor had Koen al de lat geraakt uit een snelle aanval via Raoul en Delano. Na deze gelijkmaker was er geen geluk voor GSV (of het engeltje op de lat van de keeper) en werd de bal gekeerd via de paal. Daar bleef het niet bij want Delano was sneller bij de bal en scoorde de 2-1. Iedereen van GSV blij maar de verder prima arbiter zag er een te hoog geheven been in en de goal werd afgekeurd. Hierna wist de keeper diverse schoten met snelle acties te keren.


ONA was af en toe snel in de counter en dat zou bijna nog de drie punten voor de gasten opleveren. GSV kreeg over het geheel genomen te weinig maar het is niet anders. Volgende week uit naar GVA Doornenburg.