Dikke record winst voor GSV’38

GSV38 wint dik van Eendracht Arnhem (13-0)

We moeten terug in de geschiedenis maar we konden zo snel niet een uitslag vinden die de 13-0 deed overtreffen in de competitie. GSV begon goed en na 1 minuut stond het door jonkie Yorick al 1-0. Iedereen ging er voor zitten op de nieuwe tribunestoeltjes maar het duurde ruim 26 minuten toen de 2-0 viel door Delano.
Ruud had hiervoor hard tegen de onderkant van de lat geschoten maar hij bracht zelf de 3-0 op het bord. Nog voor rust werd het 4-0 door Delano.

Na de pauze werd Delano onderuit gehaald binnen de 16 en de arbiter wees naar de stip. Sven wist dit te verzilveren 5-0. De opkomende Quinn wist Yorick netjes te bedienen en hij gaf met balgevoel de keeper het nakijken (6-0). Delano wist de zevenklapper droog te scoren. Niet veel later werd hij door broer Raoul weggestuurd en was de 8-0 een feit. Pa, Ma Opa en Oma genoten ook van deze broederlijke  actie. Sven deed niets onder en gaf de 9-0 op het bord wat tevens het laatste en hoogste cijfer was van het scorebord. Delano scoorde zijn vijfde en hiermee ook de  dubbele cijfers.
De keeper van Eendracht deed zijn uiterste best maar schoot met het uittrappen op de hak van een medespeler. Yorick was scherp en bracht het carnavalscijfer van 11. Raoul kreeg ook een mogelijkheid en schoot in de verre hoek het dozijn vol. Tot slot wist invaller Branco een bijzonder doelpunt te maken na ruim een half jaar blessureleed de 13-0 voor GSV’38 waarmee geschiedenis is geschreven.
Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.

Na afloop liepen twee eenden “eendrachtig” in het doel waarmee de lente een feit is.