Cadeau voor deelnemers meidenvoetbalschool

Dertig voetbalsters namen zondag 24 november deel aan de derde training van de meidenvoetbalschool van GSV’38, HC’03 en Angerlo Vooruit. Na afloop van de training kregen ze als cadeau een goodiebag mee naar huis.
De derde training werd gehouden bij GSV’38 in Giesbeek. Dertig meiden van HC’03, GSV’38 en Angerlo Vooruit kregen op het hoofdveld een anderhalf uur durende training voorgeschoteld, waarbij plezier en techniek voorop stond.


Verdeeld over vier groepen werkten de meiden een circuittraining af onder leiding van ‘trainer van dienst’ Ron Hooghoff van GSV’38. Na de vier oefeningen van de circuittraining volgde een afsluitende partijvorm. Na afloop van de training kregen de meiden in de kantine van GSV’38 drinken en een gesponsorde goodiebag met cadeautjes.

De training bij GSV was de derde training uit de proef van de meidenvoetbalschool. In september werd afgetrapt met een training bij Angerlo Vooruit, een maand later gevolgd door een training bij HC’03. De drie verenigingen zitten binnenkort bij elkaar om de proef te evalueren. Bij een positieve evaluatie wordt een jaarplanning voor 2020 gemaakt.

Doelstelling van de meidenvoetbalschool is dat de meiden zich in hun eigen directe omgeving verder kunnen ontwikkelen als voetballer. Daarnaast hopen de drie verenigingen dat door de meidenvoetbalschool er meer meiden zijn die zich aanmelden bij een van de verenigingen. En dat de meiden die nu al voetballer langer verbonden blijven bij hun vereniging.

Klik hier voor een sfeer impressie!