Eindelijk weer 3 punten

GSV’38 wint bij Sprinkhanen 1-4

Wie de laatste twee wedstrijden heeft gezien was het duidelijk dat de eerst volgende overwinning naderbij was en uitgerekend tegen Sprinkhanen was het dan zover. Na 2 minuten lag de bal al in het net door good old Koen die de keeper het nakijken liet. Niet veel later lag ook de bal aan de andere kant in het net 1-1 doordat een buitenspelval niet lukte. GSV bleef in dit deel controleren en het initiatief was bijna met succes nadat Delano de back het bos in stuurde en zelf snoeihard op de binnenkant van de paal schoot. Vlak voor rust speelde hij Ruud vrij die Bob diep aanspeelde. Bob schoot de 1-2 in de touwen. Na de pauze kwam Sprinkhanen goed opzetten en GSV mocht blij zijn dat de spits net een teenlengte te kort kwam voor de 2-2 maar de thuisploeg ging fysiek de strijd aan. De goede arbiter hield de situaties goed in de gaten. Nadat Ruud na een overtreding het speelveld moest verlaten wist invaller Sven, na doorkoppen van Koen, snoeihard de 1-3 te scoren. De buit leek binnen maar Rutger hield verder zijn doel schoon. Na een vrije trap, genomen door invaller Dave, kon Koen met een goede kopbal de 1-4 scoren en waren alleen de GSV supporters nog te horen. Na vier wedstrijden achteren uit speelt GSV nu 4 thuis en nog 1 uit.
Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.