Mooie middag voor de boys van de JO6

Een heuse poster hebben ze gemaakt voor het toernooi van deze middag! En terecht!

Onze jongste kanjers van de JO6 hebben zich de afgelopen weken goed voorbereid voor een fanatiek potje voetbal. Een vaste basisplaats voor dit toernooi is verdiend.

Als het team voor deze middag compleet is, vertrekt de spelersbus met enigszins gespannen gezichtjes richting Duiven.

De eerste wedstrijd spelen we met een 3 tegen 3 formatie een spannend potje voetbal, waarbij iedereen in de spits staat en er door Jouke (7), Jack(8) en Daley(9) gescoord wordt. DVV probeerde ons vermoeid te maken, ze wisselden hun 3 spelers regelmatig door 3 andere spelers. Wij bleven sterk overeind en wisten de wedstrijd succesvol af te ronden met 3-4!

Direct door naar de 2e wedstrijd, wederom tegen DVV. Ze hebben hun basis enigszins aangepast, de kinderen waren minstens een jaar ouder en een kop groter. Het fanatisme van de boys was niet te stuiten, we maakten er wederom een spannende wedstrijd van en sloten af met een nipt verlies: 4-3.

Voor de 3e wedstrijd zoekt DVV de samenwerking met ons dreamteam uit Giesbeek, we spelen met 3 spelers van GSV’38 en 2 spelers van DVV tegen Loo. En na een toverdrankje van mascotte BAS gaan alle remmen los…. Een beetje meer tegenstand vroeg Loo… Nou, dat konden ze krijgen! Fel werd er op de bal gespeeld, samen acties maken en vlot overspelen. De bal terug veroveren en een spannend spel werd er gespeeld met een eindstand van 4-3 voor ons gemixte team.
Omdat het gemixte team van beide kanten goed beviel werd besloten om de laatste wedstrijd tegen Groessen in dezelfde formatie te spelen. De vermoeidheid sloeg een beetje toe, de waterspuiten op een ander veld trokken de aandacht, evenals mascotte BAS. Met de laatste energie en de aanmoedigingen van trainers en publiek werd de laatste energie uit het hele lijf geperst: Groessen won met 4-0.

Het was een mooie zonnige middag waarin sportief gevoetbald is.

We wensen GSV’38 voor zondag een mooie Afterparty na deze dag!