3e elftal wint weer eens, vooral dankzij vier treffers van Bob.

Prachtige weersomstandigheden op deze zondag en het zou gaandeweg de dag alleen maar mooier worden, helaas moesten we eerst nog even een wedstrijdje spelen bij ’t Peeske 3. Aangezien Max Verstappen aan een memorabele race in China bezig was, werd het vertrek naar Beek wat uitgesteld en moest de warming-up wat ingekort worden, zeer tegen de zin in van Bob, die zichzelf als straf op de bank plaats liet nemen.
Jarno was wel aanwezig maar had last van de rug, hamstring én van zijn geheugen, want hij was zijn voetbalschoenen vergeten, gelukkig had Jan nog een extra paar bij zich, daar was maar weinig mee gescoord en alleen berekend voor linksbenigen. Op het veld van ’t Peeske was al zolang niet meer gemaaid, dat we tijdens de wedstrijd Bassie af en toe uit het zicht verloren. In de eerste helft was het spel van beide kanten niet best, maar wist ’t Peeske toch het meeste gevaar te stichten vaak geholpen door onze elf zelf. 
In de 10e minuut kwam een voorzet van rechts onze zestien in, waar vervolgens menig GSV speler langsop, overheen of helemaal niet tegenaan trapte. Zo kon een speler van Peeske deze rustig onder controle brengen en simpel binnen leggen (1-0). Één klein kansje mochten we voor onszelf noteren, echter was het onze eigen Davy die zich met gevaar voor eigen leven voor een vlammend schot van Lange Rick wierp en zo mogelijk een Giese treffer voorkwam. Na een half uurtje moest Bassie zich noodgedwongen laten wisselen, de eerste diagnose wees op een fikse zonnebrand, hij bepaalde daarmee echter wel het verdere verloop van de wedstrijd, want nu kon Bob zichzelf weer in brengen.
Deze zorgde meteen voor meer gevaar en gaf nog een balletje af aan Nelis, maar zijn schot werd gekeerd door de goalie van Peeske en zo bleef de ruststand 1-0.  In de eerste minuut na rust was het al raak, een fraaie combinatie tussen Davy , Maarten en Bob, waarbij laatstgenoemde de bal met volle overtuiging ineens uit de lucht binnen knalde (1-1). Even later had Maarten, na een doorkopbal van Bob, zijn derde van het seizoen kunnen maken, maar ook nu zag Bob één van zijn medespelers falen. Even later stuurde Bob lange Rick alleen op de doelman af, maar deze faalde hopeloos en werd daarom direct gewisseld (door Bob).
  Even later was het Ralph die op rechts doorkwam en de bal goed terug legde op Bob, die vervolgens na wat kappen en draaien de bal achter de doelman frommelde (1-2). Bob had er zichtbaar zin in, want niet lang daarna stuurde weer Maarten Bob de diepte in en deze omspeelde de doelman, maar kon de bal nog net voor de achterlijn binnenhouden, hij kon vervolgens kiezen uit drie medespelers die vrij stonden, maar besloot (met de kennis van toen) om uit een onmogelijke hoek de bal zelf binnen te trappen en zo een zuivere hattrick aan te tekenen (1-3).
Uiteindelijk zou hij ook nog de 1-4 maken en was drie minuten voor tijd even het idee om hem een publiekswissel te geven, maar dat risico durfde de leiding niet te nemen. ’t Peeske kwam namelijk nog bijna terug in de wedstrijd, toen Jan bewust Jarno op zijn linkervoet (met zijn linkerschoen) aanspeelde en Jarno deze bal nog ternauwernood buiten het veld kon werken.