3e elftal kan niet stunten tegen het ongeslagen Babberich 2.

Vandaag was Jarno niet aanwezig, al was de reden niet helemaal duidelijk.  Volgens een insider had hij een vriendenweekend en was daarom alleen met zijn vrouw en kinderen weg !.  De coaching werd vandaag verzorgd door de hoog gemotiveerde Nelus, die het doel liet verdedigen door Bjorn, een misschien wat vreemde keus om je topscorer ( 2 doelpunten) in het doel te zetten en dus zouden we, niet geheel verrassend, ook vandaag weer niet tot scoren komen. Het feit dat er een lekker lentezonnetje doorbrak was een prettige bijkomstigheid aangezien we dit seizoen het meestal niet warm krijgen van ons vertoonde spel. Vandaag Babberich 2,  een ongeslagen tegenstander die vooral leunt op de kwaliteiten en talent van hun nummer 9, die erg moeilijk af te stoppen is. Hij was ook vandaag weer erg bepalend voor het eindresultaat. Zoals verwacht was Babberich de bovenliggende partij, maar hield GSV het eerste kwartier door fel te verdedigen goed stand, totdat een  strakke voorzet van nummertje 9 door Roel met de borst in eigen doel gewerkt werd (1-0).  Daarna ging het snel een strakke, lage schuiver onder in de hoek van diezelfde nummer 9 was voor Bjorn te machtig (2-0), waarna de 3-0 snel volgde en daarna vond de scheidsrechter het de hoogste tijd dat hij ook eens in de spotlight stond. Een overtreding van Dennis werd terecht bestraft, maar de vervolgens vol natrappende tegenstander kreeg niet eens geel ?!. Nog zuurder was het dat het juist deze speler was die de aansluitende vrije trap binnen kopte (4-0). Geel deelde de scheidsrechter alsnog uit, zij het voor Danny, jawel, voor praten.
Kort daarna trok de scheidsrechter voor opnieuw natrappen slechts geel wat tot groot ongeloof en onbegrip leidde onder alles was GSV was. Nee, flink optreden doe je vooral bij iemand (Davy) die bij de aftrap met een teentje in het veld van de tegenstander staat, regels zijn tenslotte regels en die dienen (in ieder geval door de bezoekende club) nageleefd te worden. Tijmen moest weer eens verzorging toepassen bij Dennis, even dachten we dat hij opnieuw een schop gehad had, maar nu bleek hij, waarschijnlijk door de vele uurtjes in de sportschool, spontaan uit zijn schoenen geknapt te zijn.
In het eerste deel van de  tweede helft was de tegenstander en de scheidsrechter wat over hun hoogtepunt heen, want de wedstrijd kabbelde maar wat voort.

Uiteindelijk werd bij een hoekschop de bal door onze verdediging loodrecht de hemel ingeschoten en werd deze bal na terugkomst eerst wel, daarna weer niet door Bjorn gevangen en tenslotte door Babberich binnen getikt (5-0). Nummertje 9 was er daarna ook wel klaar mee en pakte vrijwillig een gele kaart en dus 10 minuten rust na een overtreding op Dennis. Tijd voor de Babberichse leiding om de natrapper van de eerste helft, ondanks de toezegging om dit niet meer te doen,  toch weer in het veld te brengen. Ons bange vermoeden kwam uit, hij bleek een recidivist, nu moest onze doelman Bjorn een smerige tackle van hem incasseren, goed voor rood en dus …….werd het geel, maar moest hij toch vertrekken omdat het zijn tweede gele kaart was. Het bleef uiteindelijk bij 5-0 voor een beter Babberich 2. Aanstaande zondag de degradatietopper thuis tegen Ajax B.  (om 12:00 ), Jarno kan niet wachten.