3e elftal pakt midweeks een puntje tegen Sprinkhanen.

Op woensdag jl. moest het 3e elftal een inhaalwedstrijd spelen tegen Sprinkhanen 3. Opnieuw was het weer puzzelen voor Lars vd B. om een voltallig elftal op de mat te krijgen. Gelukkig konden we ‘probleemloos’ een beroep doen op andere teams en hielpen Yorrick, Arthur, Karsten en Michel ons uit de brand.
Jelmer was dit keer ook (en op tijd) aanwezig, zodat hij achtereenvolgens de doelnetten naar beneden mocht doen, de cornervlaggen kon plaatsen, de bidons en waterzak mocht vullen, de ballen mocht oppompen en, niet onbelangrijk, zijn kratje bier in de koelkast moest zetten. Dit alles deed hij in een goede, snelle tijd en als dank mocht hij op de reservebank plaatsnemen, waar Bassie hem nog even van zijn darminhoud liet genieten.
Sprinkhanen had de eerste goede kans, maar een vrije trap werd net naast de kruising geschoten. Danny had vervolgens de kans om ons op voorsprong te schieten, maar nadat Yorrick hem alleen voor de doelman zette, werd zijn volley goed gekeerd door de doelman. Even later was het weer Danny die uit een hoekschop van afstand het vijandelijke doel onder vuur nam, maar opnieuw was daar een goede redding van de doelman. Opnieuw een corner, welke in twee keer voor het doel gebracht werd, waar Zwaantje de bal over zijn kruin liet schampen en de bal zowaar in de verre hoek  verdween (1-0). Bjorn redde op een goed geplaatst schot van de linksbuiten, maar kon toch vlak voor rust de gelijkmaker niet voorkomen, een hoge bal viel in de zestien waar de speler van Sprinkhanen uit de draai fraai binnen kegelde (1-1).

Na de rust moesten we bijna zonder doelman verder, nadat de  tegenstander door de toch niet erg grote Bjorn werd getorpedeerd en compleet uit zijn schoenen gelopen werd, Foppe, zelf doelman geweest, zag er gelukkig geen kaart in. De tegentreffer kwam toch toen Lars vd B. bewees dat je naast luchtfietsen ook lucht kan koppen en zijn tegenstander dit presentje gretig aanpakte en doeltreffend afrondde (1-2). Even later moest Bjorn een aantal keren redding brengen, maar deed dit voortreffelijk, zelfs één keer erg nonchalant met één handje. Danny kreeg vervolgens, weer na een mooie pass van Yorrick, zijn zoveelste kans van de wedstrijd en nu was het dan toch raak, al had hij wel drie pogingen nodig om de bal in het doel te werken (2-2).
Juichen konden we niet lang want 90 seconden later stonden we al weer achter nadat we de tegenstanders simpel door de zestien lieten combineren (2-3). Vlak voor tijd wisten we toch nog een puntje uit het vuur te slepen nadat Nelus een voorzet van Danny in de verre hoek binnenkopte (3-3). Danny had ons zelfs de zege kunnen bezorgen, maar nadat Michel langs drie tegenstanders geslalomd was, legde hij breed op Danny, maar die wist ook deze kans niet te verzilveren. Toch weer een puntje, met veel dank aan, Arthur, Karsten, Michel en wederom Yorrick.