3e elftal geeft drie keer een voorsprong weg tegen Etten 3.

Afgelopen zondag speelden we thuis tegen Etten 3 op ons vertrouwde 2e veld, al moesten we eerst nog de robotmaaier overtuigen dat hij echt klaar was met maaien. Bas, Bart en Yorrick waren weer aanwezig om ons elftal aan te vullen tot een acceptabel aantal spelers.  Onder warme omstandigheden floot scheidsrechter van dienst Geert Wieggers voor de start van de wedstrijd dat in het begin in het voordeel van ons uitpakte al had Danny drie pogingen nodig voor het eerste doelpunt.
Op aangeven van Yorrick wist de doelman zijn eerste schot met de voet nog te redden, bij de tweede assist van Yorrick schoot hij de bal via een tegenstander naast, maar bij de derde poging schoot hij de bal van afstand met zijn chocoladebeen in de kruising (1-0). Lang konden we echter niet genieten, wat even een onoplettendheid in de achterhoede en de bal lag alweer achter de kansloze Bjorn (1-1).
Danny ging inmiddels gewoon verder met kansen missen, nu schoot hij de bal na een voorzet van Bas hoog over.  Zijn assists bleken van betere kwaliteit, na een goede actie over de rechterkant schoot hij de bal hard en laag voor, waar Rinus de bal, zij het met wat kunst en vliegwerk binnen wist te werken (2-1). Direct erna was het al weer bijna gelijk toen Bjorn misgreep op een bal die volgens zijn eigen roepen toch echt voor hem was,  gelukkig werd het slechts een hoekschop voor Etten.  Voor de rust zou het toch nog gelijk worden nadat Lars vd B. zijn man even kwijt was en deze de gelijkmaker kon binnen trappen (2-2). Lars is er de laatste weken toch al niet helemaal bij met zijn hoofd, hij lijkt te druk met het ronselen van allerlei spelers en heeft al twee weken de sleutels van het ballenhok vergeten, waardoor we nu zonder waterzak, maar met hele lichte (‘slechte’ volgens Pellie) ballen van het 2e elftal moesten spelen.

Na de rust kon Yorrick nog een kwartiertje meedoen, daarna moest hij echt weg, want hij was ’s middags pupil van de week bij het eerste elftal.  De tweede helft begon met een dot van een kans voor Bassie op de voorsprong, met een listig steekballetjes zette Jelmer hem alleen voor de doelman, maar hij verzaakte, hij had die vaseline beter op zijn tepels kunnen smeren!.
Yorrick deed dat veel beter, eerst met buitenkantje rechts een bal op de paal, waarna hij de daaropvolgende corner knap binnenkopte (3-2). Bassie had vervolgens de beslissing op de voet, maar na een prachtige aanval, legde Danny de bal breed en had Bassie de hoek voor het uitzoeken, maar kon hij geen keus maken en schoot de bal op de doelman. Even later was het Bassie die met een voortreffelijk voorzet Rinus een kopkans gaf, maar die schampte deze net voorlangs, waarna de bal opnieuw ingebracht werd en de kopbal van Jelmer van de doellijn gehaald moest worden.
Een afstandsschot van diezelfde Jelmer werd stijlvol gepareerd door de Ettense doelman. De kansen op het vergroten van de voorsprong waren er, maar deze werden niet verzilverd.  Etten rook hun kans en dachten de gelijkmaker al gemaakt te hebben, maar Geert floot alsnog (zeer laat) voor het aanvallen van onze doelman. Even later stond Bjorn opnieuw in het middelpunt, nu redde hij met de voet, nadat een aanvaller alleen op hem af mocht komen. De gelijkmaker kwam er toch nog nadat de zeer goede invaller bij Etten een speler of vijf van ons voorbij liep, alsof ze rustig zaten te picknicken en vervolgens snoeihard en hoog binnen kegelde (3-3).  Bronkie had nog de winnende op de schoen, nadat hij vanuit een duidelijke buitenspelpositie alleen op de keeper mocht, maar deze redde en ook Maarten (hoog over) wist vervolgens GSV niet naar de overwinning te schieten. Toch weer een puntje gesprokkeld met een klein beetje hulp van Geert.