3e elftal eindigt seizoen met gelijkspel tegen Ulftse Boys 3 en afscheid van velen.

Met een behoorlijke grote selectie vertrok het 3e elftal afgelopen zondag richting Ulft voor de laatste competitiewedstrijden tegen de plaatselijke Boys 3. Voor velen zou het ook de laatste officiële voetbalwedstrijd van hun carrière worden, maar daar over later meer. Beiden teams hadden zichtbaar last van de drukkende warmte en Jarno had blijkbaar een zonnesteek, want in zijn allerlaatste wedstrijd ging hij plotseling positieve dingen roepen tegen zijn medespelers.
GSV probeerde om met een overwinning het seizoen af te sluiten en het leek even dat Danny na een handig steekballetje van Maarten de 0-1 binnen schoot,  maar blijkbaar deed hij dit in buitenspelpositie. Dennis, die ook stopt wat verrassend is, want die sportscholen zijn doordeweeks toch ook open, nam het ‘breed maken’ vandaag wel erg letterlijk.  GSV kwam op voorsprong toen Bjorn een pass of schot op doel van Lars met een snelle voetbeweging binnen tikte (0-1).  Even later ging hij weer diep, maar nu werd hij door de doelman compleet uit de sokken (nee, niet die van ons) gelopen, maar de scheidsrechter van dienst zag er geen strafschop in.
Jelmer was de volgende die de kans kreeg na een steekballetje van Nelus, maar hij vergat zelf te schieten. Aan de andere zijde zorgde Jarno ervoor dat we met 0-1 de rust ingingen, toen hij nog net een rolletje langs de paal kon tikken, vooral omdat hij zo snel bij de grond was, heeft dat gewicht toch nog zijn nut gehad.

Direct in de 2e helft zagen Dennis en Jarno hun afscheid al naderen, maar niet de hoge bal die tussen hen inviel en die daardoor door de speler van Ulftse Boys simpel binnen gelegd kon worden (1-1). Rinus had een nieuwe voorsprong op zijn voet, maar een voorzet van Danny schoot hij slechts op de lat. Ulftse Boys deed dat beter, een balletje draaide wat gelukkig onze zestien in maar die werd wel heel knap binnengeschoten (2-1). Steijn had tot twee keer toe de kans op de gelijkmaker, maar hij produceerde slechts een mislukt lobje en een zwak rolletje.
Toch werd het gelijk, na goed druk zetten kwam Danny aan de bal en die plaatste deze precies onder in de rechterhoek (2-2). Even leken we zelfs de overwinning binnen te slepen, toen Dennis met zijn laatste spurt langs de zijlijn de bal hard en strak voorschoot en Rinus de bal in de handen van de doelman schoot, deze liet de bal weer los, waarna Rinus alsnog moeizaam wist af te ronden (2-3), maar nadat Bjorn de afzwaaiende Jarno had vervangen moest hij toch lijdzaam toezien dat Ulft toch nog de gelijkmaker maakt (3-3).

Na de wedstrijd werd Lars v.d. Berg bedankt voor het feit dat hij elke zondag voor voldoende spelers zorgde en dat was dankzij de rest een behoorlijk klus geweest.  Mathijs, beter bekend onder zijn artiestennaam Bassie, kreeg de excuses van Witheet voor het feit dat hij wel erg veel genoemd werd in de wedstrijdverslagen, ook als hij niet gespeeld had, maar riep vervolgens wel Bassie uit  tot ‘Talent van het Jaar’. Henne werd bedankt voor al die jaren dan hij de lagere elftallen begeleid had en dat hij dat dit jaar ook nog volgehouden had.
Ook Jarno en Patje werden nog even bedankt voor al hun jaren als selectielid en afbouwden in de lagere elftallen. Vervolgens kregen alle ‘stoppers’ de enige echte GSV-shampoo, een lingerie-setje voor de vrouw (i.p.v. bloemen) en bij een feest hoort natuurlijk ook een feesthoedje, ze waren er erg blij mee !.
Witheet en Tijmen werden ook  nog door de spelers bedankt voor hun bijdrage. Daarna togen we richting ons eigen Sportpark waar voor ons broodjes frikandel en kroket lagen te wachten.  Dj Donny zorgde voor een lekker afwisselend muziekje en de barbecue t.b.v. Kika vulde de hongerige magen en daarna  bleef het voor de meesten nog heeeeeel lang gezellig.  Mannen bedankt, hen die stoppen wens ik veel succes toe met wat dat ook mogen zijn.

Bassie