2e elftal pakt belangrijk punt voor tweede periodetitel, 1e elftal verliest van de kampioen.

Het tweede elftal van trainer Marco van Brenk heeft vanmorgen een punt overgehouden aan de inhaalwedstrijd tegen het hoger geklasseerde DVC’26, in een slordige wedstrijd werd het 1-1.
Met dit gelijke spel behoud GSV’38 zo 4 punten voorsprong voor de tweede periode met nog twee wedstrijden te spelen.
GSV’38 begon niet echt goed aan de wedstrijd, maar waren ook zeker niet de mindere van het geroutineerde DVC’26 dat een stuk makkelijker leek te voetballen. In het eerste half uur dwongen we veel te weinig af, dat kwam door foute keuzes, slordigheden aan de bal en het ontbreken aan scherpte. Dit resulteerde dan ook in spaarzame doelpogingen.Een kwartier voor het rustsignaal werd een goede combinatie van DVC’26 onderbroken door een ondoordachte overtreding binnen de 16 meter. De opgetrommelde goed fluitende scheidsrechter G.de Graaf ( de aangewezen scheidsrechter liet weer eens verstek gaan) wees resoluut naar de stip, dit buitenkansje werd verzilverd 0-1, wat tevens de ruststand was.
Na rust begon GSV’38 beter, wat ook resulteerde in een paar kansjes van de altijd gedreven Michiel van Oort. In een fase waarin GSV’38 wel het betere van het spel had, was het echter DVC’26 wat misschien wel de beste kansen had om de score te verdubbelen, maar verzuimde en lieten GSV’38 daarmee in leven. In de 70 ste minuut kwam de 1-1 op het scorebord, Michiel van Oort bracht invaller Quinn Reewinkel in stelling, die de bal met veel passie in het doel wist te werken.
GSV’38 drong nog wel aan, maar een echt slotoffensief zat er vandaag niet in, we waren vandaag gewoon niet goed genoeg om aanspraak te maken op de 3 punten.
Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd.

Met alleen nog de wedstrijden;  uit naar “t Peeske en thuis tegen sc Groessen, moeten de 4 punten voorsprong voldoende zijn om de periodetitel voor promotie te mogen vieren, wat een groot compliment waard is.
Bekijk hier de standen, uitslagen en programma van het slot van de competitie.

1e elftal verliest van kampioen Bon.Boys

Helaas geen wedstrijdverslag van deze wedstrijd. Onze vaste reporter is te gast bij onze oosterburen om te genieten van zijn welverdiende vakantie. Wat rest is een foto impressie van deze wedstrijd samengesteld door Dirk van der Veen.

Volgende wedstrijd zal zijn zondag a.s thuis tegen Dinxperlo, aanvang 14.00 uur!