JO10-1 wint ruim in Pannerden na moeizame start.

De verscherpte maatregelen die Rutte en De Jonge deze week hadden aangekondigd, hadden ook gevolgen voor onze wedstrijd. Geen publiek, mondkapje op in de auto, in wat voor een rare wereld leven we toch. Hé Chris, je lijkt wel een Nina Turtle, hahahahaha… Zo gingen we met een afgeslankte aanhang naar Pannerden. Als we maar genoeg publiek hebben om wat filmpjes te maken? Gek hoor, een wedstrijd op een uitgestorven sportpark!

Onze jongens waren duidelijk van slag, en leken nog niet helemaal wakker aan het begin van de wedstrijd. Al heel snel nam Pannerden afstand. Voor we met onze ogen konden knipperen stonden we met 3 – 0 achter. Een matige start. We hadden nog zo afgesproken dat we allemaal de dichtstbijzijnde tegenstander zouden verdedigen, grrrrr! 12,5 minuut voorbij. ‘Kom eens even hier allemaal, hou elkaar eens even vast. Gaat het goed?’ ‘Neee, niet echt.’ ‘Waardoor komt dat?’ ‘We spelen niet genoeg samen en verdedigen niet goed genoeg.’ ‘Juist! Zullen we dit vanaf nu even beter gaan doen?’ ‘Jaaaaah!’ ‘Hop, gas erop!’

Onze kleine pitbull Bram leek het meest getergd. Hij ging voor ieder duel en scoorde er vrolijk op los. Het leek wel alsof de komst van 2 nieuwe kittens hem gemotiveerd had. Iemand had verteld dat één van die kittens een aardig balletje kon trappen, waar onze Bram nog een voorbeeld aan kon nemen. Kijk maar eens mee… Bram PUSIC!

Al snel pakte we de aansluiting, derop en erover was het devies in de rust. Nog even de koppies op scherp en afstand nemen in de tweede helft. Pannerden had echt wel een aardig team, en achteraf bleek dat ze ook al hun wedstrijden hadden gewonnen tot nu toe. Een paar hele vaardige spelers. Maar, aan onze kant lieten ze de kaas niet meer van het brood eten. Bij Mirte kwamen ze er niet langs, Loes zat er heerlijk kort op echt top. De rushes van Remco en Jens vanaf het middenveld afgewisseld voor het combinatiespel van Sil en Bram waren killing voor Pannerden. We liepen uiteindelijk uit tot 14 – 6. Nog een paar filmpjes om na te genieten… Twee hoogtepuntjes even benadrukken: een prachtige redding van Mees en een solo van Jens met een onzelfzuchtig einde. Dat heeft ie niet van zijn vader ?.

Doelpuntenmakers:

Jens 5x

Bram 4x

Sil 2x

Sem 2x

Mees 1x