JO10-1: ‘ Verslaat ‘De Superboeren ook bij competitiestart..!’

Inderdaad. Erg vervelend al die overlast afgelopen week. Wildparkerende superboeren met hun trekkers… daarom troffen we afgelopen zaterdag veelal onderstaande borden aan in de Meentsestraat…

Menig buurtbewoner had voorzorgsmaatregelen getroffen! Niet geheel onterecht. Zou het weer zo druk worden als afgelopen week??! Was een veelgehoorde vraag in de kleedkamer deze week. GENOEG om indruk te maken op de jongens in ieder geval..! We zagen daar zelfs een vedette van ons eerste elftal terug op dit belachelijke tijdstip…. dan hebben we ECHT indruk gemaakt!

We begonnen de zaterdag met SLECHT nieuws. JENSDEFENSE moest verstek laten gaan met griepverschijnselen.. We wisten dat we los van de  positionele wijzigingen tot gevolg allemaal NOG een stapje HARDER moesten WERKEN deze ochtend!

Er was OOK GOED NIEUWS! Tygo had JALOERSMAKEND nieuws…. jahaaaaa! Daar komen we later nog even op terug….

Goed.. de wedstrijd! Voor de goede orde… vorige week betrof het een OEFENPOT… deze week stonden de KEIHARDE punten op het spel.. al leek dit niet geheel doorgedrongen tot onze BOYS. Met een vrij tamme instelling begonnen we aan onze uitdaging. De concentratie en focus waren ver te zoeken… De Superboertjes stonden wel AAN in deze beginfase.. met lepe steekpasses werd de spits weggestuurd.. dusdanig dat onze KEEPERT een aantal keer kansloos was in de 1 tegen 1…! Een 2-4 achterstand bij de rust tot gevolg…

Trainer Moon moest het deze week doen zonder steun en toeverlaat Bram. Maar de WOORDEN in de rust waren niet minder RAAK.. geen overdreven inspirerende verhalen maar tactische aanwijzingen waar we de Boertjes pijn konden doen: er ligt ruimte genoeg om te VOETBALLEN BOYS! Blijf de combinatie zoeken bij balbezit en zit kort bij balverlies!! Jahaaaa!! Zo waar een beetje geloof op de gezichten..!

Met enkele fraaie aanvallen en dito doelpunten kwamen we terug in de WEDSTRIJD..! Er ontspon zich een voetbalgevecht op ALLE fronten………

Onze marathonman SIEBOS liet in de 2e helft zien dat zijn vorm en inzicht groeiende is. Het is een wekelijks terugkerend ritueel tijdens het ZONDAGDINER bij de fam Schaars…:’ wie heeft er dit weekend de meeste KM’s gemaakt…?!’. Pa of junior…. ondanks dat Siebos een dijk van een 2e helft speelde gokken we deze keer op PA: respect!

Terug naar de WEDSTRIJD! Roan en Thomas stonden als een HUIS achterin…ze hadden opvallend weinig te doen deze 2e helft. Wat een BAZEN..! Tygo stond er bij en keek er naar…’  staat hij nou zwaai bewegingen te maken…?’ Menig supporter vroeg zich af wat hij aan het doen was… onze keepert was zich aan het warm ZWAAIEN zo bleek later..!

Op het middenveld waren het om de beurt dus Siebos en YUNO die het middenveld in hun GREEP HADDEN! Keer op keer was het Yuno die onze snelle spitsen aan het werk zette.. Hierdoor konden spitsen Duuk & Iven zich naar hartelust uitleven met de geboden ruimte!

Uiteindelijk wisten we de wedstrijd te kantelen naar een mooie 8-5 overwinning! Doelpuntenmakers: Thomas & Duuk eenmaal, Iven4 & Yuno2.

Dat vraagt om een KLEEDKAMERSELFIE! Kijk nou zelf wat een BEELDEN!

Wat een topweek, weekend.. deze zullen we niet snel vergeten. Tygo al helemaal niet… hij mocht bij de mooiste club van Nederland als VAANDELDRAGER zaterdag het veld betreden… dat is niet iedereen gegeven.. WOW!

Volgende week vervolgen we onze strijd in deze zware voorjaarscompetitie, in Doetinchem treden we aan tegen Viod10-1: tot dan!!

LTRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR