O10-1 ‘GSV & De Graafschap gaan los op de woensdagavond…!’

Daar waar de GIESSE LEEUWINNEN het prima voor elkaar hadden in het warme Gelredome.. togen wij naar het KOUDE Doetinchem! Nu weten wij de weg naar DZC met onze ogen dicht inmiddels…ditmaal was Sportpark De Bezelhorst het strijdtoneel!

JUIST! De Graafschap was onze tegenstander deze avond… Zij spelen toch op de Vijverberg??! Zo dacht ook een gedeelte van ons entourage…terwijl er toch echt een voormalig SUPERBOER zich bevond in dit gezelschap.. uiteindelijk kwam alles zoals ALTIJD WEER GOED..

Even terug in de tijd; of wij in waren voor een oefenpot?! Zo luidde de vraag.. na onze ervaringen op het pincvision & DZC-toernooi..: wij zijn de beroerdste niet en komen graag een clinic-geven..!

Jahaaaa, dat klinkt allemaal stoer en leuk.. maar onze resultaten de laatste twee wedstrijden waren niet best! En belangrijker nog; het SPEL was onder de maat… met niets te verliezen stapten we het veld op tegen de grootste Achterhoekse talenten.

Ok ok ok ok.. zij hebben de SKILLS.. wat hebben wij…te bieden naast fotogenieke moeders, te foute moppen in de rust en nog foutere MUZIEK na de wedstrijd…? TEAMgeest, TEAMdiscipline en ticitacaTEAMspel!

Het BEGIN WAS OVERWELDIGEND!!

Juist…. niet van onze kant. Te slap in de duels, tikje onder de indruk van de gehele ENTOURAGE, en geen initiatief aan en zonder de bal: 7-1 achter…wel probeerden we steeds te blijven opbouwen: chapeau!

Toch waren we niet echt teneergeslagen, er lagen echt mogelijkheden voor BETER SPEL.. toen kwam daar het kantelpunt… tijdens een time out was daar trainer BRAM met de woorden: DIT KAN NOG MAKKELIJK…, we moeten er in geloven! Hmmm…?

Langzaam kwamen we terug in de wedstrijd… Tygo ‘ het beest van de Does’ vertikte het de bal nog uit zijn handen te schieten.. kans op kans creëerden we vanuit de OPBOUW! Onze TITI kreeg nog de kans om met z’n idool op de foto te gaan:

We waren LOS! Thomas en Jens liepen het vuur uit hun sloffen , als moderne wingbacks klapten ze keer op keer eroverheen..(en scorend, alleen verdedigen is voor sissy’s)

Siebe en Roan, twee stripfiguren.. matties.. en one -touch -play-giganten, onze Arthur en Frenkie, onze Leroy en Orkun , onze Gini en Marten, onze vrienden die moeilijk spel SIMPEL laten lijken: de BAL is de snelste man op het veld!

Duuk; coming man, sleuren.. wegcijferen voor het TEAM en ALTIJD op het SCORESHEET! want als Vitesseman wil je een goal tegen De Graafschap op je CV hebben, waarvan akte..

Blijft over Yuno en Iven: tik, flits, tak, flits, goal: doei.

8-7!! Wat enne POT jonguh.. de graafschap stond op totale ineenstorting. helaas was de tijd tekort om de FINALE nekslag te geven.

Goalscorers: Duuk, Jens, Roan, iven4

Tot zaterdag: OP DE DOES 9.00u mogen we proberen onze CUPKATER weg te spelen tegen onze vrienden van VDZ.. je weet wel : 11-11, dat belooft wat!

LTRRRRRRRRRRRRRRR