JO9-1: ‘ Pakt ook ORION9-1, we march on..!’

Nee… we zullen het er niet over hebben… heus.. beloofd…uit respect voor onze Thomas..
Zo, gaat u er maar eens rustig voor zitten want deze zaterdagwedstrijd past prima in het rijtje wedstrijden van afgelopen week…. jahaaa… dat was genieten he….!
De voetbaltas was ietwat zwaarder deze ochtend, het was zover….. we zouden vandaag weer wat PRIJZEN gaan ‘bijzetten’ in onze KANTINE!

Maar dit pas NA de wedstrijd! En na het rondje welke we nog tegoed hadden na de PANNA van Siebe bij Roberto Perez… van vorige week… hier komen we later op terug!

Het affiche van vandaag: thuis tegen ORION-O9-1 uit Nijmegen. Partnerclub van PSV, een jeugdopleiding waar je U tegen zegt, 9 onder-9-elftallen met 2-selectieteams… jahaaa dit had onze YUNO ook scherp…! Hij was zo slim om een PET op te zetten heden ochtend…….. een PET? Jahaaa… met deze scherpe zon moet onze KEEPERT goed zicht hebben: prima denkwerk maat!

Zoals gezegd: het was een WAANZINNIGE wedstrijd! We hebben voorgesteld onderstaand bord op te hangen in onze spelerstunnel… en LIVERPOOL te vervangen door GSV’38… want deze pot was GENIETEN!

We hadden vandaag weer de beschikking over de hoogste scheidsrechtersbaas van Giesbeek eo.. Willy Colina, Living legend… & legends are FOREVER hebben we geleerd afgelopen weekend!

We begonnen in de volgende opstelling:

Goal:
Tygo Allison (met PET)

Zijn reflexen waren weer ongekend vandaag, hield ons meerdere keren op de been! Wat een BEEST hebben wij in de goal.. met PET! Een kwestie van tijd dat deze jongen records gaat breken.

Verdediging:

Jens Alexander Arnold
De tegenstander probeerde angstvallig geen overtredingen te maken op eigen helft… een vrije trap op 74mtr is als een penalty tegen krijgen. Wisselt steeds vaker de lange bal af met vernuftige passies… jahaaa! Zie filmpje met puike assist op Roan.

Thomas Robertson

Bulldozer op de linkerflank..speelde de midweekse kater voortreffelijk van zich af. Deze gozert blijft maar GAAAAAN! loert op zijn eerste KOPGOAL, kan nooit lang meer duren!

Middenveld:
Siebe Fabinho

Jaaa Siebos, de man met de golden Touch… check het filmpje: afronden met links… ja een voetballer voor de fijnproevers onder ons! Zijn trucje van vorige week (de overstap) was een ware you-tube-hit!

Roan Wijnaldum

Ja gevaarlijke vergelijking we weten het, maar we denken dat Gini er prima mee om kan gaan. Onze Witte flits… had vandaag een aardige kluif aan de Witte Tank van Orion ( een mini versie van Bernd schuster zonder snor..).. maar won glansrijk op punten!

Aanval:
Yuno Salah

‘NEVER GIVE UP’ … onze Yuno gaat ook maar door… verdedigen .. aanvallen… scoren .. assists verzorgen .. verdedigers (en vaders..) voor paal zetten: he LOVES iT! Voor degene die erbij waren…. koester het moment… wat een aanval was het he… we hebben hem niet op film… maaar oioioiiii… one-touch-play van Yuno en Roan van de bovenste plank!

Iven Mane

Godzijdank een lagere haargrens… maar voor de rest…..: DODELIJK met zn acties en goals! Een weekje rust en een kuurtje deed wonderen…we zijn aan het zoeken naar een kuur van 52 weken.

Maar wat een lekkere ploeg dat ORION, de beste tegenstander in deze competitie so Far… altijd proberen op te bouwen.. met individueel GEWELDIGE spelers, jahaa genieten. we dwongen ze de lange bal te spelen en dat lukte vrij aardig..

We scoorden snel uit een lange bal en een heerlijke vrije trap. Voordat Roan onderstaande voorzet van Jens binnenwerkte!

Maar ook ORION KREEG KANSEN! Tygo hield ons samen met Jens en Thomas op de been!

Wat te denken van deze corner van Yuno op Thomas: EEN KWESTIE VAN TIJD!

Uiteindelijk liepen we weg met een aantal zeer goede aanvallen!

NIEUWE WEEK, ZELFDE FILM:

Een 6-2 overwinning was een feit! Zonder tijdrekken van Tygo…. want daar krijg je alleen maar ellende van…….. ….. ..

Doelschutters heden ochtend:
Roan 1
Iven 5

Op naar de kantine! Jahaaaa! Wat een feest deze ochtend… bekers bijzetten, Roberto op zn plek zetten, tafelvoetballen… darten … een prima ochtend zo!

Op naar volgende week: onze laatste uitwedstrijd en wel tegen OSC Oosterhout9-1!

Tot slot op veler verzoek de foto van de week: verzin zelf het BIJSCHRIFT en stuur deze naar: fotovandeweek@gsv’38.nl en WIN mooie PRIJZEN:

LTRRRRRRRRRRR