JO9-1: ‘ Voetbalmachine dendert voort tegen DVC’26O9-1 ‘

Dat onze verslagen een groot bereik hebben is inmiddels wel duidelijk. Een pijnlijk gevolg is dat als mensen een prominente plek krijgen in zo’n verslag … dit verslavende gevolgen kan hebben. En mensen dus gekke fratsen gaan uithalen om elke week een prominente plek te krijgen. Hierover later meer….

Het was een bijzondere dag vandaag! De jaarlijkse fotoshoot stond gepland. Dit onder leiding van huisfotograaf, (voormalig..) topkeeper van de 35+.. Epco.
Dit brengt altijd wel wat chaotische taferelen met zich mee… shirts wisselen etc en op tijd klaar zijn

 

Problematisch word het als alle stoeltjes klaar staan voor de foto’s en er 1 speler ontbreekt! Jahaaa sjonge jonge….dan kun je proberen weg te duiken als je verantwoordelijk bent… maar da luk
dan nie he.
.

Goed, en door…

Na een prima warming up mochten we handen gaan schudden met onze opponent van vandaag: DVC’26O9–1 uut Diem. Mooi shirt, mooie club, goede jeugd & mooie tegenstander! Het leek de champions league wel deze ochtend:

 

 

Het was de eerste competitiewedstrijd in de O9-hoofdklasse. Er staan een aantal heuse krakers op het programma deze weken, met zelfs een uitwedstrijd op Papendal tegen de profs van Vitesse! Eerst DVC maar eens een kopje kleiner maken.

We traden aan in ons vertrouwde FOXIEuit-tenue ivm de RODE kleuren van DVC:

We begonnen in de volgende opstelling:
Tygo Bijlow op goal! Spoileralert: de 0 vandaag!

In de verdediging:
Jens defense! 40m in 1.3 sec… usain wie?

Thomas, deze jongen gaat tackelend naar bed en tackelt bij het opstaan de eerste de beste die hij tegenkomt!

Middenveld:
Roan, who tha F-is frenkie de jong?! Deze blonde flits kan het ook maar dan beter, en met een beter shirt….

Siebe: de jongeman met het vriendelijke voorkomen maar met de dodelijke trucendoos a la Nwanko Kanu, hij geeft je een PANNA in een split second.

Aanval:
Iven,  … flits… bam….goal…doei. One shot, one goal.

& Yuno: mini-messi.. knijp een beetje met je ogen en het is gewoon Messi! Kappen & draaien..ongelofelijk.

Zo, aan de bak dan maar! De eerste helft was de beste ooit van onze kant. We zijn kritisch wanneer we kunnen, maar dit was overdonderend! Met een hoog baltempo en veel druk mocht DVC blij zijn met 5-0 bij de time-out!

Ok, ok, ok, ok, jongens … hoe gaat het? Goed trainer, we tikken ze weg! Ok ga zo door… iemand nog een goede mop? En door!

Het tempo in de tweede helft zakte een beetje weg. Maar we bleven goed doorgaan! Met een paar fantastische goals , zoals deze van Jens:

We lieten echt niets heel van onze vrienden uut Diem. Met een paar aanvallen waar hoofdtrainer Bleijenberg alleen maar van kan dromen bij het eerste…tici-taca van de bovenste plank!
We sloten af met een 16-0 overwinning. En dan krijg je dit soort taferelen:

En dat vier je natuurlijk maar op een plek; met je matties aan de bar!

Topscorers vandaag:
Jens 2
Siebe 2
Yuno3
Roan 1
Iven 7
Thomas 1

Op naar volgende week waar we aantreden in Ede tegen BLAUW-GEELO9-1. Hopelijk heeft iedereen zn kop er dan weer bij en is er weer plek voor andere mensen in het verslag…….

Klik hier voor een korte foto impressie van heden deze mooie ochtend!

Naast de teamfoto van de JO9-1 , is ook de JO11-1 vanmorgen voor de camera verschenen en beide teampagina’s op de site zijn inmiddels gevuld en voorzien van de nodige informatie.