JO9-1: ‘Volgende bekerronde lonkt na winst in cupclassic tegen SML!’.

Bekerwedstrijden op de vroege ochtend staan vaak garant voor spektakel, en onze wedstrijden tegen SMLO9-1 uit Arnhem ook. Dit beloofde dus dubbel-plezier deze ochtend!

En vroeg was het! Als zelfs de familie Willemsen de auto laat staan, dan weet je ….

Dit kon wel eens een heeeeele speciale ochtend worden!

Voor de oplettende kijker: dat zijn mooie truien zeg, ziet er gelikt uit. Jahaaa de jongens lopen er PIEKfijn bij dit seizoen in de nieuwe wedstrijdtruien van S-FIN & Myburgh RegioBANK.

Dat de sponsor enige invloed heeft op de gemoedstoestand van deze en gene deze ochtend was wel duidelijk. Maar de eerste tien minuten leek het wel alsof onze jongens een avondje kroeg achter de rug hadden!!

We begonnen slap en futloos. De meeste duels werden verloren en voetballend waren we niet bij de les. We misten daarnaast spelverdeler en Box-to-BoxPlaya Roan vandaag. We moesten dus dubbel zo hard werken voor een resultaat!!

Na de eerste time-out liepen we uit naar een 3-1 voorsprong. Een veilige marge, zou je denken..?! Binnen 20 seconden had onze dynamische vriend Samuel van SML er al weer twee in het netje liggen. Met een 3-3 ruststand gingen we naar binnen om de details door te spreken en de wekelijkse mop van de week:

Op het conto van Siebe:  ‘ klop klop klop het raam zit op de kop…’. We lieten hem even bezinken en gingen naar buiten..

Bij winst zou er een heuse finale op de rol staan, daarover later meer! Vol goede moed gingen we de duels aan en het moet gezegd.. Thomas was onze aanvoerder vandaag, en hij heeft geen duel verloren, streed voor elke centimeter. Daardoor konden we iets makkelijker voetballen, en vonden we vaker de goede oplossing.

Tygo liet zien dat de complimenten in de rust aan zijn adres terecht waren. Deze keeper laat met de week zien dat hij groeiende is. Samen met Jens stonden ze hun mannetje en zorgden ze voor een snelle opbouw.

Siebe moest het vandaag dus doen zonder zn mattie Roan en het was pittig om telkens aan te vallen EN te verdedigen.. maar hij deed het wel! Daardoor was er ruimte voor ons duo Yuno & Iven voorin om de acties te maken.

Het bleef spannend tot de laatste minuut! Uiteindelijk was het Iven die met zn chocolade-linker de bal in het netje legde..7-6. Een fantastische TEAM-prestatie, wat hebben ze gestreden!! We bedanken de scheids voor zijn uitstekende optreden en SML voor de leuke pot voetbal.
Topscorers vandaag: Jens & Yuno 1, Iven 5.

Na twee gewonnen CUPwedstrijden gaan we ons opmaken voor een heuse kraker volgende week. 9.00u thuis tegen AVW’66 O9-1 uit Westervoort. De winnaar zal doorgaan in de beker. Wij zijn er klaar voor!

Ltrrrrrrrrrrrr