Zeer geslaagd Jeugdweekend onder ideale weersomstandigheden.

Het Jeugdkamp 2018 zit er weer op. Afgelopen weekend werd  het voor het 34e  jaar georganiseerd, en ook dit jaar was het een groot succes. We waren dit jaar wederom te gast op een voor ons  fantastische locatie, namelijk groepsaccommodatie ‘ De Eiken Stek’ te Wekerom.


We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd Jeugdkamp, waarbij de weergoden ons zeer goed gezind waren, met gezellige en gemotiveerde deelnemers en enthousiaste begeleiders.
Een vol programma met o.a. het goudstavenspel in het bos, diverse  uitdagende parcourtjes en partijtjes, quiz vragen en natuurlijk het leidersspel, waarbij de leiders van alle teams het tegen elkaar opnemen.
Voor alle thuisblijvers hebben we getracht een mooie foto impressie te maken van een super leuk en gezellig weekend! Klik hier om de beelden te bekijken.
Ook dit jaar was er ondanks het drukke schema, toch tijd vrij gepland voor het ontgroeningsritueel van onze nieuwkomers Martijn Ubbink, Jantien Oppewal en Michel Leenders.
Een speciaal, door Renko en het “keukenprinsesje” op recept gemaakte substantie met ingrediënten, waarbij je de eerste uren gegarandeerd geen last hebt van teken, wespen en processie rupsen.
Ook de shampoos voor vethaar en anti-roos van gerenommeerde bedrijven als  L’Oréal en Andrélon  kunnen hier niet aan tippen….al met al dus alleen maar voordelen.
Alvast voor in de agenda’s!
Volgend jaar zal het jeugdweekend worden gehouden op 21 t/m 23 juni, zelfde locatie, maar met een speciaal tintje i.v.m. het 35 jarig bestaan “Jeugdweekend GSV’38”.
We willen uiteraard nog niet op de zaken vooruitlopen, maar dat het een happening gaat worden dat staat vast.

Via deze weg willen we alle vrijwilligers, ouders, begeleiders, sponsoren en natuurlijk de deelnemers bedanken voor hun tomeloze inzet en tot volgend jaar bij het jubileum!

Commissie Jeugdweekend G.S.V.’38.