Zaterdag a.s. gaat de Grote Clubactie van start

Grote Clubactie
Woensdagavond a.s. krijgen de spelers van de teams JO7 t/m JO13 een boekje van de Grote Clubactie om loten te verkopen.
Vorig jaar hebben wij met deze verkoop een bedrag van ruim   2.500,00 opgehaald die geheel ten goede komt aan de jeugd.  Zo’n mooi bedrag willen wij dit jaar natuurlijk weer ophalen!

Op zaterdag 14 september a.s. start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken loten kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met: Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het boekje onder het kopje: ‘Eenmalige machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige machtiging’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan in bij je leider of gooi het bij Gerwin Zwaan in de brievenbus op de Gemeint 48 in Giesbeek.

Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Geef dit aan bij je leider of bij Gerwin Zwaan  en wij zorgen dat je een nieuw boekje krijgt.

Prijzen voor lotenverkopers
Vanuit GSV’38 hebben wij mooie prijzen voor de beste verkopers van de club. Ook vanuit de Grote Clubactie kunnen lotenverkopers geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!