Sponsorloop voor KiKa tijdens Koningsdag in Giesbeek

Na mijn 1e Marathon die ik voor Kika heb gelopen ben ik onder de indruk geraakt van alle mensen die Kika ondersteunen d.m.v donaties, rennen en acties bedenken om geld op te halen en besef ook dat we er nog lang niet zijn. Van elke 4 kinderen die kanker krijgt sterft er 1 dit zijn harde cijfers dus de genezingskans moet omhoog en daarom zet ik me opnieuw in om voor Kika om geld op te halen voor nog meer onderzoek en daardoor de overlevingskans op kinderkanker te vergroten. In november dit jaar ga ik daarom een Marathon lopen in New York voor KiKa.

Om geld in te zamelen ga ik een aantal evenementen organiseren waaronder een sponsorloop tijdens Koningsdag in Giesbeek voor KIKA, ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij ook rennen voor KiKa? Meld je dan aan door een mail te sturen naar kikasponsorloop@kpnmail.nl ,dan stuur ik een inschrijfformulier en een sponsorformulier. De bedoeling is hiervan dat je mensen zoekt die jou willen sponsoren b.v. je ouders, opa, oma of vrienden en bekenden.
De sponsoring is voor de hele run dus niet per rondje, je mag een half uur lopen en er zijn een paar mooie prijsjes voor degene met de meeste rondjes en voor degene met het meest opgehaalde sponsorgeld.

We gaan lopen in 2 groepen 1 groep voor 6 tm 8 jaar en 1 groep voor 9 tm 12 jaar.
Doe jij ook mee? Geef je op 😊 kikasponsorloop@kpnmail.nl

Aanvang 1e groep om 14.00 uur.
Aanvang 2e groep om 14.40 uur.
Voor informatie je ook bellen naar 06-21859238

Sportieve groeten,
Marco van Brenk