Pannaveld in Giesbeek

Het Jeugdbestuur van G.S.V.’38 merkten dat de jeugd in Giesbeek grote behoefte heeft aan een eigen plek waar zonder zorgen gevoetbald kan worden. Met deze reden is er de commissie voor Giesbeek door Giesbeek opgericht om dit te gaan realiseren.

“We zien dat jeugd steeds meer binnen blijft, maar als ze een leuk alternatief wordt geboden dat ze hier wel gebruik van maken. Een pannaveld zal zorgen voor meer beweging en meer binding met Giesbeek”, geeft één van de initiatiefnemers Moninca Soumokil aan.

Om dit te realiseren zijn er verschillende partijen aangeschreven welke enthousiast hebben gereageerd en bijgedragen. Zo hebben we een paar mooie bijdragen gekregen van Menzis, NH1816 en de Club van 100 van GSV’38. Nu is de fase begonnen om de laatste financiële middelen bij elkaar te krijgen.

Hiervoor maken wij graag de jeugd welke het pannaveld gaat gebruiken verantwoordelijk. De jeugdspelers van GSV’38 krijgen een mapje mee met daarin een uitleg tekst en sponsorformulieren. Deze formulieren kunnen worden gebruikt om bij te dragen aan dit mooie project. U kunt meehelpen aan het pannaveld en worden vermeld op het bord welke bij het veld komt te staan.

Helpt u mee om de jeugd te bewegen? Klik dan hier!

Samen kunnen we veel!