Meidenvoetbalschool; laatste training dit jaar bij GSV’38

Er kan weer worden ingeschreven voor de Meidenvoetbalschool. De derde training staat gepland op zondag 24 november om 10.30 uur. Plaats van handeling is deze keer het sportcomplex van GSV’38.

Onlangs werden de tweede training van de Meidenvoetbalschool van GSV’38, HC’03 en Angerlo Vooruit gehouden. Ondanks het wisselvallige koude weer waren er ruim 30 meiden uit de teams JO11 tot en met JO17 van GSV’38, HC’03 en Angerlo Vooruit afgekomen op de training. Er waren louter vrolijke gezichten en positieve geluiden. Een meer dan geslaagde start van de meidenvoetbalschool dus!

Op zondag 24 november om 10.30 uur (inloop 10.00 uur) vindt de derde en tevens laatste training plaats. Deze training wordt gehouden op de sportvelden van GSV’38. De inschrijving voor deze training is geopend. Inschrijven kan via de onderstaande link

Aanmelden kan via de link: https://forms.gle/8SVkDHsZBvxQyvre6 

De training is uiteraard gratis en staat in het teken van het verder ontwikkelen van de voetbalkwaliteiten van de meiden. Er wordt rekening gehouden met leeftijdsverschillen en plezier staat voorop. Inschrijven dus!

De Meidenvoetbalschool is een gezamenlijk initiatief van GSV’38, HC’03 en Angerlo Vooruit. Doel is de spelers verder te laten ontwikkelen met extra trainingsfaciliteiten en ze te binden aan hun huidige vereniging. Daarnaast hopen de deelnemende verenigingen op een wervende werking, zodat nog meer meiden de aantrekkelijkheid van de voetbalsport ontdekken en zich aanmelden bij een van de deelnemende vereniging.