GSV38 geeft overwinning uit handen

Op het natte sportpark De Does was het eerste deel erg matig en door de vele fouten passes kreeg het publiek het ook niet echt warm. De beide keepers hielden keurig de nul hoewel de keeper van GSV nog de hulp van een speler nodig had om de bal van de doellijn af te halen. Na de rust ging het tempo omhoog en werd de druk op het GSV doel opgevoerd. De counters waren voor GSV en met succes. Branco werd weggestuurd door invaller Joost en de aanvaller bracht de 1-0 op het bord. GSV kwam hierna goed weg door een schot tegen de onderkant van de lat en prima keeperswerk van Rutger. Nadat Branco uit een aanval flink onderuit werd gehaald wees de arbiter naar de stip. De kaart bleef op zak maar de blessurebehandeling moest wel buiten het veld. Bij deze wispelturige beslissing bleef het niet bij. Hierdoor mocht Branco de penalty niet nemen want de trainer van DVV wist de arbiter te overtuigen. Sven nam vervolgens de penalty maar zijn schot kwam jammer genoeg op de paal. In de rebound werd de bal van Bob van de lijn afgehaald door een DVV verdediger. Kort hierna wist Branco met een lob de bal richting de goal te werken waarbij Sven keurig achter de bal bleef en vervolgens het laatste tikje gaf. 100% doelpunt maar de grensrechter van DVV zag een buitenspel situatie en dit signaal werd overgenomen door de arbiter tot ieders verbazing. Bij overmaat wist DVV drie minuten ook nog de gelijkmaker te scoren. Over de gehele wedstrijd terecht maar veel gemopper was er wel over de dubieuze beslissingen zodanig dat de toeschouwers het toch nog een beetje warm kregen.