1e elftal wint met ruime cijfers (2-5) van Eendracht Arnhem.(update foto’s)

Vanaf de start was het goed wat GSV liet zien en nadat de paal en de lat waren geraakt wist Sven de 0-1 in het net te werken. Niet veel later was het Koen die de 0-2 bezorgde maar vlak voor rust wist Eendracht de aansluiting te scoren 1-2. Tussendoor had de arbiter een speler van Eendracht al naar de kleedkamer gestuurd want er is maar een de baas in het veld. Na rust werd GSV erg slordig en zakte de wedstrijd tot een matige partij voetbal. Met nog 8 minuten te gaan werd het zelfs 2-2 door een slordig GSV en was het vrezen voor puntenverlies. Direct hierna scoorde Delano (2-3) en wist Koen er ook nog twee aan te tikken (2-5). Hiermee was de buit binnen maar een 2-5 had veel meer moeten zijn.
Klik hier voor een foto impressie van deze wedstrijd gemaakt door Dirk v/d Veen.

GSV38 2 pakt belangrijke punten tegen Concordia

Het was even wennen toen het tweede in het witte van de koninklijke Real Madrid op het veld verscheen. Zoals bekend speelt Concordia in dezelfde clubkleuren als GSV38 maar de reservetenues, die deze week weer zijn terugbezorgd op de Does, stonden de spelers goed. Het slimme team uit Wehl kwam aan de leiding en GSV kon niet echt grip krijgen op het spel. De uitvallen van GSV waren gevaarlijk maar niet slim genoeg om succes te hebben. Uit de tweede lijn werd er door Siebe de gelijkmaker gescoord. De wedstrijd werd over en weer wat onvriendelijk en nadat de rookwolken na een charge waren opgetrokken moest een speler van de bezoekers het veld verlaten. Uit een vrije trap kopte Donny in eigen doel en dat was flink balen. Hiermee weer Concordia aan de leiding maar voor korte duur. Wederom wist Siebe de gelijkmaker te scoren door de bal in de verre hoek van de goal te schieten. Na de pauze werd het voetbal niet beter maar mogelijk is hier het prinsenbal de oorzaak van. Door een prima kopbal van Daan wist GSV nu de leiding te nemen en niet meer af te geven. Gelukkig is het prinsenbal maar een keer per jaar.